7 gode ideer

1. Ønsker du at skrifte farven i din skabelon er det muligt ved at gøre følgende inde i systemet:

Vælg fanebladet ”Skabelon” – vælge fanebladet ”Side”.

2. Ønsker du at ændre i velkomstteksten på side 0, skal du gøre følgende inde i systemet:

Vælge fanebladet ”Skabelon” – vælg fanebladet ”tekst”

3. Ønsker du at tilføje ikoner i din skabelon, skal du gøre følgende inde i systemet:

Vælge fanebladet ”Skabelon” – vælge fanebladet ”ikoner”

4. Det er også muligt at integrerer jeres eget logo i skabelonen, og det kan I også gøre ved at gøre følgende inde i systemet:

Vælge fanebladet ”Skabelon” – vælge fanebladet ”Layout”

5. I har også muligheden for at indsætte banner annoncer i publikationen og det sker på følgende måde:

Vælge fanebladet ”Skabelon” – vælge fanebladet ”Ads”

6. Ved at integrere et video klip eller hotspot i publikationen, er en mere levende måde at kommunikere med jeres læsere på. Ønskes dette, skal I blot gøre følgende inde i systemet:

Vælge den ønskede publikation – Ret katalog – vælge fanebladet ”Media manager”

7. Teaser funktionen, gør det muligt for jeres læsere at klikke direkte på et billede af publikationen, frem for at klikke på et link. Sådan skal du gøre for at benytte teaser funktionen i systemet:

Vælge den ønskede publikation – ret katalog – vælge faneblandet ”Teaser”

Log ind i den administrative backend her, og slip din kreativitet løs :)