Sådan tilføjer du en ny ejendom til en Google Analytics konto

Dette dokument beskriver hvordan du tilføjer en ny ejendom til en eksisterende Google Analytics konto.

function token(){return "?t="+new Date().getTime();} swfobject.embedSWF("http://reader.livedition.dk/livemarketing/7/teasers/single_auto_flip.swf"+token(), "ep_single_flip_7_55", "150", "212", "9.0.28", "", {clickTag:'http://reader.livedition.dk/livemarketing/7'}, {wmode: "transparent"}, {});