10-trins-guide til LIVEdition publikationer

Her får du en hurtig 10-trins-guide til at bruge LIVEdition.

Login til LIVEdition

1.                   Gå til: http://admin.livedition.dk
2.                   Indtast dit brugernavn og password.

Opret en skabelon

Før der kan uploades kataloger, skal der oprettes en skabelon, som er det område, der omgiver selve publikationen.

3.                   Klik på fanen ”Skabeloner” vælg ”Ny skabelon”
4.                   Navngiv din skabelon og tryk ”Gem”

Opret en publikation (LIVEdition katalog)

5.                   Klik på fanen ”Kataloger” og vælg ”Nyt katalog”
6.                   Navngiv din publikation.
7.                   Vælg skabelon, sprog, og evt. mappe.
8.                   Slå Auto Links til hvis du ønsker automatisk at oprette hotspots.
9.                   I felterne for neden har du mulighed for at uploade PDF filen på forskellige måder.
10.                 Tryk ”Opret”

For at se din nye LIVEdition publikation skal du klikke på fanen ”Kataloger” og vælge ”Oversigt”. Klik på ikonet ”Vis” ud for den publikation du ønsker at se.